dimarts, 18 de novembre del 2008

Trip to Rome

Trobada de tots els erasmus d'itàlia a Roma. Invasió d'autocars, manada de gent als hostals cutres de Termini, festa en llaunes de sardines, visites "relámpago" als monuments... ROMA CAÒTICAAAA!!!!!
  • Sortida de Milan: qui ho ha dit que hi ha cues per entrar a una ciutat? A Milano hi ha cues per sortir!!!! I és que és una ciutat tant lletja que la gent se'n va el cap de setmana!
  • Arribada a Roma: després d'uns quants cops de cap de la gent (hi ha fotos) i de dues parades als nostres estimats Autogrill (gasolineres, ehem), arribem a un cartell amb el nom de "Roma"... a les 3 o 4 de la tarda, ja no ho recordo...
  • Hostal: l'autocar ens deixa a Termini, i anem a peu a un hostal anomenat "Acropolis", que feia mitja por, mig fàstic. Però estem d'Erasmus, i ens és igual. Té el terra del passadís com una carretera de rallys amb moqueta per sobre per dissimular, i la dutxa és com un mar d'onades que inunda el bany sencer. L'habitació té 6 llits individuals de molles, d'aquelles taaaan còmodes.
  • Tarda de divendres: no vam poder fer quasi res. Piazza Repubblica, Sta Maria degli Angeli...
  • Nit de divendres: autocar 40 km lluny de Roma, en un poblet, per dur-nos a sopar tots els de l'ESN Milano en 2 restaurants. Menjar típic, 2 plats de pasta (per què???) i músics tocant i acompanyant la serata... Després, tornada a Milano per anar a la discoteca... i tornar a l'hostal a peu... bffff....
  • Dissabte: aixecar-se aviat, intentar anar a una gimcana "caccia del tesoro" i veure que està mal organitzat, i decidir anar a donar voltes pel nostre compte. Amb això que comença a ploure, i semblava que faria bo! Ens vam salvaguardar en una església i després ja vam fer el camí mullant-nos. Colisseu, foro, etc... després vam agafar el metro fins a piazza Spagna, Fontana di Trevi, etc. i vam anar a dinar a prop de Circo Massimo. Més cap al tard ens vam deixar caure per Navona i el Pantheon. Al arribar a l'hostel no podia més, vaig dormir una horeta! Per la nit vam menjar un kebab (sí sí, menjars suculents que vam tenir, en general..) i altre cop sant tornem-hi a la discoteca!
  • Diumenge: aixecar-se aviat, anar al Vaticà. Pujar 500 i pico escales per veure la cúpola i la vista de la ciutat, aquest cop amb sol, des de dalt de tot. Vèiem la missa que es fa a fora, amb tota la gent com formiguetes aclamant el papa! visca, visca,.... Dinar paninos, pizzes, mc donald's... i ja hem de tornar a Milano!
Visita en un vist i no vist! I és que Roma és impossible de veure en 2 dies! Per sort, jo ja hi havia estat...

1 comentari:

Enric Escobar ha dit...

juassss!!!!! visites "relampagos" = tajes, museus, esglesies,... comprimit amb 3 dies!!!!

ja veig k tu pases de putamare !!! i que no tens molts de problemmes més enllà dels típics dels erasmus !!!

Que t'ho segueixis passant igual de bé!!!

una abraçada desde terres malgratenques!!!!!

kisses