dimarts, 14 d’octubre del 2008

Oktoberfest München 08





Heus aquí una bonica història que començà dissabte a la nit, justament a les 23 h. La gran organització segueix fent dels seus estralls. S'ha apuntat més gent del que es podia i en Saúl , la Maider i jo quasi ens quedem fora de l'autocar sense anar a l'Oktoberfest. Ja volia plorar, les cares de pena se' m donen bé.


El bus number 3 era ple d'aventures emocionants. No només per practicar les mil posicions en les què un pot dormir pitjor, sinó per la falta d'aire i escalfor excessiva que es respirava en l'ambient, si és que es podia. Vam ser "bocasecaman" per un dia, i ben orgullosos d'això, vam cantar-ne l'himne tota l'excursió. La Blanca era la suposada assassina en el joc, i ens van dir que calléssim perquè la gent volia dormir. Alla fine vam poder fer cops de cap. Al matí següent érem en un descampat de Munich entre d'altres autocars. Anem a fer el que ens agrada més: fer cua! De 8 a 10 a esperar a que obrissin les portes de la tenda ... Un cop allà (cal tenir en compte que érem 150 erasmus i un 80% espanyols) la gent va començar a cridar i a enfilar-se per sobre les taules. El que no sabíem era que aquella carpa era de les més "pijes" i efectivament no vam ser benvinguts. La primera birra i prou. Ja no ens van servir més i vam haver de canviar de tenda, sense lloc on seure. Què és això de beure 1 litre de rossa a les 10 del matí? Doncs no sé com ens van entrar les ganes i tot. Tantes hores d'espera que t'és igual l'hora que sigui.


A partir d'això, un ja perd el compte, així com la vergonya, i t'és igual si et taquen el jersei, és normal. Et pots menjar bretzels i salsitxes de mig metre. Si vols pots anar a rodar a la nòria, no fos cas que el cap no et roda prou. Si vas molt ubbriaco pots anar a estirar-te a la gespeta,
però vigilant que no et prenguin les sabates si t'adorms!


A les 19 del vespre ja no m'aguantava de peu. A les 21 vam tornar a l'infernal autobús i vam dormir perquè estàvem rebentats, no per la gran comoditat que oferia!!!!


Ara va de debò: m'ho he passat molt bé, ha estat genial!!! Sobretot amb la gran companyia amb la qual vam anar!!!! És un lloc que s'ha de veure, s'hi ha d'anar! ;)


Ben aviat l'excursió a la Toscana també al blog... ara no tinc temps, ho sento!!!!